creacions

“Ho sento, perdona’m, gràcies, t’estimo”

És una peça de dansa que parla sobre una història personal, un dol. Un xoc emocional que deriva posteriorment en un gran aïllament, on es barregen moments de confusió, de ràbia i culpabilitat. També d’injustícia, tristesa, resignació, tendresa i amor. Tots ells presents en un viatge que ens fa entendre que potser la vida i la mort succeeixen al mateix temps, que l’energia canvia i que el que sembla que és un final, potser és un nou inici.

2017

Direcció artística: Nàdia Pesarrodona

Animus Box

Un viatge al món de les pors a través de dos cossos completament diferents que conviuen junts com si fossin una mateixa persona. Es presenta una fugida constant amb nosaltres mateixos i el nostre conscient i inconscient. Dansa, teatre i moviment, és el que trobem en aquest projecte creat per mostrar que la por és una emoció que ens acompanya a totes i cadascuna de nosaltres. 

2018

Direcció artística: Mireia Piñol i Nàdia Pesarrodona.

DISfunció?

És un viatge a la ment a través de la dansa. Un projecte que neix de la necessitat de fer palesa la realitat de la salut mental. A través de la dansa, es vol arribar a l’espectador de manera subjectiva per vivenciar la realitat d’una persona amb transtorn.

2020

Direcció artística: Cia. Nabius i Nàdia Pesarrodona