ballarina

Cia. Fun Dan Mondays

És una companyia artísica i musical, dirigida per Dan Arisa, que connecta amb el públic a través de la música i les arts escèniques. Dins de la companyia, dirigeixo la part coreogràfica, a més de ser ballarina (hip-hop, dansa contemporània i africana) i percussionista (la caixa). Formo part dels espectacles: Tarab, Electropercu i Set de Gongs.

Des de 2018

Direcció artística: Dan Arisa

Girasomnis

És un projecte de creació artística on convergeixen tres disciplines diferents, com la dansa contemporània, el video-art i la música instrumental en un mateix camí: el camí de l’evocació al món dels somnis.

Des de 2014

Direcció artística: Paco Gramaje

Brodas Bros

És una companyia internacional de hip-hop, dansa i cultura urbana, nascuda a Barcelona el 2006. He participat com a cover en els espectacles: Ejército de la Luz i Dansa de Carrer. A més de col·laborar amb altres esdeveniments com cavalcades de reis i de caràcter corporatiu. 

2013-2020

Direcció artística: Lluc i Pol Fruitós, Berta i Clara Pons.

Teatre Essela

Paisatges musicals, teatrals poètics i dansats del museu de la Torneria de Torelló. Intèrpret i ballarina dels espectacles Torneriejant i reTORNs, des del moment de la seva creació. Torneriejant es va dur a terme els anys 2019 i 2020. El projecte reTORNs es va crear el 2021 i és vigent en l’actualitat.

Des de 2019

Direcció artística: Teatre Essela

Cia. Nabius

Intèrpret i ballarina de l’espectacle DISfunció? Un viatge a la ment a través de la dansa. Un projecte que neix de la necessitat de fer palesa la realitat de la salut mental. A través de la dansa, es volia arribar a l’espectador de manera subjectiva per vivenciar la realitat d’una persona amb transtorn.

2020-2021

Direcció artística: Cia. Nabius i Nàdia Pesarrodona

Manresa 2022

Ballarina de la iniciativa cultural Hora 20.22, en el marc d’unes visites ciutadanes per donar a conèixer el projecte Manresa 2022, les seves línies estratègiques i les accions dutes a terme. Consistia en un recorregut pel centre històric, amb accions artístiques, audiovisuals i experiències en primera persona. 

2019

Direcció artística: Ivàn Padilla

Next zone company

Vaig formar part del projecte Dreamtime, que es va dur a terme a Dinarmarca i Groenlàndia. Aquest projecte fusionava breakdance, dansa contemporània i circ. Era un viatge dels sentits des de la sensualitat, la força i la màgia.

2015

Direcció artística: Lene Boel

Cia. Blanca Li

Ballarina de l’espectacle Macadam Macadam. Creat el 1999, va ser un espectacle de hip-hop que es va convertir en una referència del gènere i de la cultura de carrer, amb més de 200 representacions en 2 anys. Vaig formar part de la companyia el 2013, actuant al mercat de les flors i posteriorment a França i Alemanya. 

2013-2014

Direcció artística: Blanca Li

Cia. Cobosmika

Vaig formar part, com a intèrpret i ballarina, de l’espectacle Scrackeja’t. Era un espectacle dirigit a públic familiar i jove, que fusionava el hip-hop i la dansa contemporània. Vaig participar de la gira per l’Estat Espanyol des del 2011 i fins el 2013.

Des del 2011

Direcció artística: Olga Cobos i Peter Mika

un tastet

Perque una imatge val més que mil paraules…

La dansa no entén de fronteres

Al llarg de la meva carrera professional he tingut la oportunitat de viatjar i experimentar diferents cultures, fent allò que més m’agrada…ballar.

Continents

Països

ciutats