CREIX AMB DANSA

Un projecte educatiu que neix amb la il·lusió de transmetre els coneixements de la dansa des d’una perspectiva lúdica i dinàmica.

A través del joc, la improvisació i el ritme, es treballa individualment per descobrir les capacitats i condicions de cadascú i també en equip, per fomentar el companyerisme, la creativitat i la convivència. Descobrirem el món de la dansa i el ballarí, per tal de conèixer i valorar la dedicació i l’esforç que comporta, així com les possibilitats i portes que obre al món de la dansa.

LA NOSTRA FILOSOFIA

Creix amb dansa som un equip que ens uneix una gran passió cap a les arts i l’educació fomentada per uns valors nobles, humans i sincers. Som professionals de la dansa i les arts escèniques, professors d’educació física i educació especial, professors de ioga per a nens, i directors de lleure.

Ens agrada poder apropar la dansa a diferents col·lectius adults, joves, infants… Creiem que ballar ens fa bé, sobretot avui en dia on vivim en una societat de canvis constants on es prioritza la quantitat per sobre de la qualitat. La velocitat ens fa perdre una mica el sentit, el gust i el plaer que ens provoquen les coses. Ho fem tot tan ràpid, que sovint no som prou conscients d’allò que hem fet,  ja que ho fem sense pensar, ni reflexionar… com si ens haguéssim convertit en robots. Com si la ment estigués totalment desconnectada del cos. No hi ha espai ni temps per expressar lliurement les emocions ni les inquietuds. Llavors pensem en com som d’afortunats tots aquells que un dia vam decidir que la dansa havia de formar part de la nostra vida. Per nosaltres la dansa és vital i necessària. És una forma de viure i expressar-se. Un camí que et fa estar més obert, més connectat al món i sobretot et fa pensar, reflexionar i créixer com a ésser humà. Volem compartir els coneixements i els beneficis de la dansa amb tots vosaltres!

LA NOSTRA MISSIÓ

 

Transmetre continguts tècnics de diferents disciplines de la dansa adaptats a les capacitats de cada individu. Així com també, donar eines i recursos per potenciar la creativitat. 

Ampliar aquests coneixements específics de la dansa amb altres activitats complementàries, que ens ajudaran a créixer com a ballarí/na i com a persona.

Apropar la dansa a diferents col·lectius… No importa l’edat, els beneficis de la dansa traspassen tots els límits i enriqueixen l’ànima. 

 

 

Visita la nostra nova web!!!